Home

Noticias

Dimmu Borgir actualiza sobre su siguiente CD

4 comentarios Noticias

Los noruegos de Dimmu Borgir revelan que su próximo álbum a salir en octubre 8 de este año, contará con la colaboración de la Norwegian Radio Orchestra de 51 músicos, conducida por el maestro Gaute Storaas, y también estará presente el coro Schola Cantorum de 38 miembros.

Storaas habla de esta conjunción con la agrupación de black metal.

"Han habido varios intentos de poner a las bandas de rock en trajes, corbatas y esplendor sinfónico, a varios grados de éxito. Trabajar con Dimmu Borgir es diferente. Su música es épica, temática y de hecho sinfónica desde su creación; claramente están teniendo un acercamiento orquestal al componer. Mi papel en esto es a veces transcribir sus temas, a veces llevar sus ideas, separarlas y construirlas de nuevo en formas que sean verdaderas a las intenciones de la banda. La música debe ser interesante y ejecutable para los músicos, esperando cumplir los estándares del mundo orquestal." 

Silenoz, guitarrista de los escandinavos, declaró en febrero pasado acerca de esta producción.

"Las palabras que vienen a mi mente, si debiéramos incluso intentar describir el nuevo disco a esta altura, sería algo como: grande, inmenso, épico y original. Tiene éste sentir misterioso y apasionante. ¡Atmosférico y ambiental!"

4 comments

  1. Jeezess, jeg trodde ikke du var se5nn Kf8dda. Men serif8st, samme hkliven musikk som appelerer til ens sjel og ff8lelser, hvis man ikke har evnen til e5 hf8re ff8lelsene i musikken ne5r man trenger det, da er man fattig som menneske.Ne5 blir Dimmuborgir litt for mf8rkt for meg, men det er musikk for enhver stemning i livet og jeg har aldri df8mt noen etter hva de liker av musikk. Men se5 er jeg temmelig altetende sjf8l bortimot alt utenom blodjazz. Den siste tiden, kanskje forste5elig nok, litt sint musikk men jeg elsker harmonier og jeg me5 ha harmoniene i musikken. Se5 det mf8rkeste du kan tre over huet mitt, er vel Within Temptation eller no’ i den retningen Ikke sett meg i be5s pe5 grunn av musikken, iaffall

  2. Ne5r jeg sier mf8rk, tenker jeg helst pe5 steukebrmmen, men siden O’broder Baremeg65 var arbeidskollega av vokalisten i (svaretfaendethuetmitt ) Det bandet som var med i Melodi Grand Prix Norge i fjor hjelp meg litt ja, han sa i alle fall at det var en egen kunst e5 synge se5nn uten at stemmen ble f8delagt og DET med min bakgrunn i sang og greier det har jeg full forste5else for og tro pe5.’*hvafaenhetdetbandet *

  3. Heldigvis er det nok musikk for oss alle Eg ltytar til musikk og ord som appellerar til kjensler og tankar eg har og som kan gi meg noko i ulike situasjonar,bygger meg opp. Hf8yrer mykje musikk og likar mange sjangrar.For meg vert Dimmu Borgirs musikk og budskap for sterk i negativ forstand.Har lest at siste siste cden deira ,-Abrahadbra,-kanskje muligens har ein annan type tekstar enn dei som tidlegare har vore formidla.

  4. Heldigvis Dimmu`s tekster er IKKE bare ntegaiv. Langt derifra. Og en annen ting, noen av de beste balladene utgitt er produsert og/eller fremff8rt av metal-artister. Men selvff8lgelig, idet du er interessert i e5 deppe etter at kje6resten har forlatt deg se5 er dem kanskje ikke det naturlige valget. Er du derimot klar for e5 komme over det se5 er Dimmu et bedre valg en Celin Dione eller hvordan det skrives!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Etiquetas: , , , , , , , , , , ,